Miej pasję na wakacje – marka Invena organizuje kolejny konkurs

• Miej pasję na wakacje – marka Invena organizuje kolejny konkurs

Jesteś aktywny, podróżujesz, gotujesz, pochłaniasz książki albo masz pozytywnego fioła na punkcie… czegoś? Ten konkurs jest dla Ciebie! Invena – producent armatury łazienkowej i kuchennej zachęca do dzielenia się pasją na swoim fanpage’u: Invena – odkryj łazienkę od kuchni! Do wygrania walizka podróżna i zestawy rowerowe.

Invena od kuchni

– Tym razem postanowiliśmy nawiązać nie do naszej działalności związanej z wyposażeniem wnętrz, ale do tego, co tę działalność tworzy i stanowi jej potężny filar. A to są przede wszystkim ludzie! Pasjonaci, którzy tworzą zgrany, zaangażowany zespół – tłumaczy Dorota Bireta – Tomaszewska, Prezes Zarządu Invena.

W Invenie pasja od samego początku stała na pierwszym miejscu. Zespół przede wszystkim czerpał i nadal czerpie inspirację od właściciela firmy – Marka Kamińskiego. Podróżnik, polarnik, autor i mówca motywacyjny nie raz pokazał, że nie ma rzeczy niemożliwych. Zdobył dwa bieguny w jednym roku, potem zabrał na biegun niepełnosprawnego chłopca – Jaśka Melę, przeszedł szlak Santiago de Compostella z Kaliningradu do Santiago czy przejechał z Polski do Japonii samochodem elektrycznym.

Na co dzień specjaliści marki Invena pokazują innym świat łazienek od kuchni. W sklepie internetowym prowadzą Klientów przez trudny proces wyboru wyposażenia jednocześnie zgodnego z ich potrzebami i aktualnymi trendami.  Invena wspiera także Klientów w zakresie współpracy B2B, lecz wymienione przed chwilą działania to te, które widać na zewnątrz. A jest to tylko ułamek, który składa się na pełną działalność firmy. Dlatego tym razem Invena postanowiła pokazać od kuchni siebie!

Wśród pracowników firmy możemy znaleźć miłośników piłki nożnej, którzy teraz tworzą zaangażowaną drużynę. Biorą udział w lokalnych turniejach w Koszalinie oraz Mistrzostwach Branży Budowalnej. Trenują co najmniej raz w tygodniu, a w przypadku kontuzji aktywnie wspierają poszkodowanych pracowników.

Ostatnio w firmie pojawia się coraz więcej osób zakręconych na punkcie rowerów. Kręcą nie tylko popołudniami, ale także do pracy i z pracy. Tak powstała już kolejna wewnętrzna rywalizacja, w której chodzi o to, by zdobyć jak najwięcej kilometrów. Ten rodzaj aktywności zapoczątkowała wyprawa Marka Kamińskiego No Trace Expedition, podczas której podróżnik przejechał samochodem elektrycznym trasę z Polski do Japonii przez trudne tereny Syberii i Pustyni Gobi. Pozostając w duchu #notrace pracownicy Invena postanowili do pracy dojeżdżać rowerem ograniczając tym samym emisję spalin. Wtedy siłą własnych nóg osiągnęli 19 000 kilometrów.

W Invenie nie brakuje też innych pasji. Wśród pracowników są także pszczelarze, biegacze i podróżnicy. Stąd pomysł, by pasją się dzielić i inspirować innych i takie zadanie ma konkurs, który prowadzi marka.

Konkurs prowadzony jest na profilu: Invena – odkryj łazienkę od kuchni. Aby wziąć w nim udział należy w komentarzu pod postem konkursowym wstawić zdjęcie ilustrujące swoją pasję. Konkurs trwa do 30.06.2019 roku. Do zgarnięcia są walizka podróżna oraz zestawy rowerowe. Nie czekaj i już dziś weź udział – dziel się pasją i inspiruj innych!